Barça Atlètic – Reial Unió: Arrenca la Lliga al Johan Cruyff!

Barça Atlètic – Reial Unió: Arrenca la Lliga al Johan Cruyff!

(20 hores, Barça One i FEF TV) Després de cinc setmanes de preparació, el filial blaugrana arrenca la competició oficial amb ganes i il·lusió

Arriba l’hora de la veritat per al Barça Atlètic. Després de cinc setmanes de pretemporada, el filial blaugrana arrenca la competició oficial aquest diumenge (20 hores) rebent la Reial Unió a l’Estadi Johan Cruyff. El duel entre culers i bascos tancarà la primera jornada del grup 1 de Primera Federació, i el partit es podrà seguir en directe a Barça One en tres idiomes (català, castellà i anglès).

Bones sensacions per començar

El Barça Atlètic s’ha renovat gairebé del tot, començant per la banqueta, on Albert Sánchez ha agafat el relleu de Rafa Márquez. Entre els jugadors també hi ha moltes novetats, sobretot en futbolistes que fan el salt del juvenil i fins i tot des del Cadet A. Com a noves incorporacions s’estrenen Ureña, Dacosta, Piera i Taghizada.

L’equip arriba a la primera jornada amb les bones sensacions de la preparació i l’evolució positiva en els partits amistosos disputats. Cal recordar que el Barça Atlètic va caure en els dos primers amistosos contra l’Escala i el CE Sabadell (0-1 en els dos partits), però després va guanyar contra l’Hospitalet (3-0), el Cornellà (3-0) i l’Eivissa (3-2).

Al davant hi haurà una Reial Unió que també ha renovat molt l’equip, tot i que manté l’esperit d’equip veterà i competitiu.

18 jugadors en la primera convocatòria

Albert Sánchez comptarà amb 18 futbolistes per a l’estrena de la Lliga. El filial té les baixes per lesió de Trilli, Mbacke, Ángel Alarcón, Aleix Garrido, Percan, Dani Rodríguez, Joan Anaya i el juvenil Toni Fernández, que en l’últim entrenament es va fer un esquinç al turmell dret i s’estarà de baixa entre dues i tres setmanes, tot i que la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Cal destacar que la mitjana d’edat dels jugadors que composnn la primera convocatòria de la temporada és de 18,5 anys, més baixa fins i tot que la temporada passada. I és que dels 18 jugadors, 12 són jugadors en edat juvenil.

Els 18 jugadors convocats són els següents: Kochen, Yaakobishvili, Pau Prim, Unai, Piera, Cortés, Edu Sánchez, Ureña, Dacosta, Guillermo, Darvich, Olmedo, Cuenca, Juan, Landry, Quim Junyent, Xavi Espart i Pedro Rodríguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut