A Sevilla buscant el tres de tres

Les de Romeu visiten les sevillistes a la Lliga buscant allargar la ratxa

El Barça visita aquest dissabte, a les 19 hores i en directe per DAZN, el Sevilla en partit corresponent a la 3a jornada de la Lliga F a l’estadi Jesús Navas. Per aquest partit, el tècnic barceloní Pere Romeu ha decidit convocar les següents 19 futbolistes: Gemma, María León, Jana, Marta, Pina, Graham, Alexia, Patri, Cata Coll, Aitana, Rolfö, Pajor, Kika, Vicky, Martina, Walsh, O. Batlle, Engen i Brugts.

El rival

Ocupa actualment la 9a posició a la Lliga F amb tres punts gràcies a la victòria la primera jornada de Lliga contra la Real Sociedad (3-2) precisament a casa amb gols de Padilla i Kanteh (2). A la segona jornada, però, van perdre davant del Tenerife (4-1). A més, les sevillistes estrenen nou tècnic, David Losada.

El Barça

Després d’aconseguir la victòria en les dues primeres jornades de Lliga davant el Deportivo i la Real Sociedad, el conjunt blaugrana buscarà el tres de tres a la Lliga i seguir acumular minuts de competició i assimilant els automatismes propis dels primers partits de la temporada. Contra el Sevilla, el Barça ha guanyat set de les últimes vuit visites a la Lliga, tret d’un empat, deixant la porteria a zero en sis d’elles.