Prova de nivell a Madrid

Prova de nivell a Madrid

Les de Pere Romeu visiten Fuenlabrada per enfrontar-se al Madrid CFF abans del debut a la Champions (dissabte, 16h)

El Barça visita aquest dissabte, a les 16h i en directe DAZN, el Madrid CFF en la que serà la 5ª jornada de la Lliga F. Les de Pere Romeu, que ocupen la primera posició amb 12 punts empatades amb el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, afronten el matx amb el repte de seguir sumant a la competició domèstica i arribar amb les millors garanties al debut de la UEFA Women’s Champions League del pròxim dimecres contra el Manchester City.

El rival

Compta amb un total de sis punts en els primers quatre partits de Lliga que ha situat el conjunt madrileny en la 9a posició de la Lliga F. Té a les seves files una de les jugadores més determinant en aquest inici com és la noruega Kamila Melgard, autora de dos gols i dues assistències. Bárbara i McKenna també han vist porteria a la Lliga amb un gol cadascuna.

El Barça

El tècnic Pere Romeu no comptar amb Aitana Bonmatí, que és baixa per al partit amb un quadre catarral, i tampoc amb Ellie Roebuck i Paralluelo, que segueixen amb el seu procés de readaptació. La convocatòria la formen Cata Coll, Gemma; Paredes, María León, Jana, Marta, Pina, Graham, Alexia, Patri, Rolfö, Pajor, Kika, Vicky, Martina, Walsh, O. Batlle, Engen i Brugts.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut