Sergi Fernández rep el premi ‘Carles Trullols’

Sergi Fernández rep el premi ‘Carles Trullols’

El porter blaugrana ha estat escollit com a millor porter de l’OK Lliga per segona temporada consecutiva

Sergi Fernández ha sigut escollit el millor porter de l’OK Lliga 2023/24 i ha estat premiat amb el guardó ‘Carles Trullols’ que va crear la Federació Espanyola de Patinatge fa tres temporades. Les actuacions de ‘Xenxo’ sota els pals no han passat desapercebudes després d’haver disputat un total de 14 partits entre l’OK Lliga i el play-off i d'haver encaixat només 25 gols. 

El porter blaugrana ha rebut al premi per segona temporada consecutiva. L’acte s’ha celebrat al Concello de A Coruña, on s’ha dut a terme la presentació de l’OK Lliga 2024/25. El nou capità blaugrana ha estat acompanyat pel nou entrenador, David Cáceres i pel Coordinador Esportiu, Gaby Cairo.

Els números que l’han dut a ser el millor

A la fase regular, Sergi Fernández va disputar un total de nou enfrontaments, en què va deixar la porteria a zero en dues ocasions i va encaixar dotze dianes. Al play-off, va ser titular en cinc dels deu partits disputats  i en va encaixar tretze. Fernández, que durant aquest cap de setmana lluitarà per aixecar el primer títol com a capità a Riazor, també va tenir protagonisme a la Copa del Rei (jugant els quarts i sense rebre cap diana a la final), amb només un gol encaixat en dos enfrontaments. 

El ‘10’ blaugrana ha seguit compartint la porteria blaugrana amb Carles Grau, que va ser el vencedor del primer guardó ‘Carles Trullols’ el 2022. Cal recordar que el guardó 'Carles Trullols' es dona en record del llegendari exporter blaugrana que va jugar al Club entre el 1977 i el 1983 i que ens va deixar l'abril del 2021 als 72 anys. 

Els altres premiats

Més enllà del premi que converteix al capità blaugrana en el millor porter del curs anterior, també ha estat seleccionat, com no podia ser d’una altra manera, en el millor cinc inicial de la temporada 2023/24. 

Juntament amb Sergi Fernández, al cinc inicial també hi trobem als exblaugranes Pau Bargalló, en condició d’ ‘MVP’ de la temporada anterior i a Joao Rodrigues, premi bola d'or de la passada edició de l’OK Lliga pels 42 gols aconseguits durant la fase regular. Els altres seleccionats han estat César Carballeira (del Deportivo Liceo) i Jordi Bargalló (del Noia Freixenet).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut