Sestao River – Barça Atlètic: Volen fer un pas més a domicili

Sestao River – Barça Atlètic: Volen fer un pas més a domicili

(19.30 hores, Barça ONE, Esport3 i FEF TV) Després de l’empat de la setmana passada a Tarazona, el filial blaugrana busca la primera victòria fora de casa en el segon desplaçament consecutiu

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (19.30 hores) el segon desplaçament consecutiu en la jornada 7 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana, després de l’empat de la setmana passada a Tarazona (0-0), busca la primera victòria de la temporada a domicili en la visita al Sestao River.

Duel d’objectius similars

Al camp de Las Llanas, el conjunt dirigit per Albert Sánchez busca els primers tres punts del curs com a visitant per fer un pas més endavant en l’evolució de l’equip en els seus partits fora de casa. Les bones sensacions del joc de l’equip a Tarazona han de tenir continuïtat a Sestao per aconseguir la primera victòria lluny del Johan Cruyff. I és que, a casa, el Barça Atlètic s’ha mostrat molt sòlid, amb un empat (Real Unión, 1-1) i dues victòries (Ourense 3-0 i Zamora 1-0).

Els blaugrana visiten Las Llanas per enfrontar-se a un Sestao River que encara no coneix la victòria com a local. El conjunt basc ocupa la 17a posició amb 5 punts, amb un balanç d'una victòria (0-1 al camp de la Real Sociedad B), dos empats i tres derrotes. Tot i els seus resultats en l’inici de la competició, Albert Sánchez va advertir dels perills de l’equip verd-i-negre en la prèvia del partit. A més, els bascos arriben amb confiança, després de superar el Lugo el dimecres passat en partit de Copa Federació (0-1).

El tècnic culer va comentar que “el Sestao és un equip molt dur, que des de l’any passat té una proposta d’intentar jugar més iniciant des del darrere”. “L’equip està creixent en defensa, i en atac falta acabar de generar relacions i tenir ocasions més clares”, va afegir Albert Sánchez sobre el seu equip.

Baixes afegides

El Barça Atlètic va viatjar aquest dissabte a Bilbao amb 17 jugadors en una convocatòria amb absències d’última hora per lesió. Víctor Barberà, Òscar Ureña i Juan Piera són baixa a causa de lesions produïdes en els últims entrenaments. Barberá té una ruptura muscular al recte anterior de la cuixa de la cama dreta; Ureña, per la seva banda, té una ruptura del tendó del recte anterior de la cuixa de la cama dreta i, per últim, Piera és baixa per una bursitis al lligament lateral intern del genoll dret. En els tres casos, el seu retorn als entrenaments vindrà marcat per la seva evolució.

Aquestes baixes se sumen a les de Mbacke, Dani Rodríguez, Aleix Garrido, Percan, Kochen, Dacosta i Joan Anaya. A més, Aziz i Oduro encara no estan disponibles, pendents que es resolguin qüestions burocràtiques. Els porters Astralaga i Yaakobishvili han entrat en la convocatòria del primer equip.

Amb tot això, els 17 jugadors convocats són els següents: Eder Aller, Max Bonfill, Trilli, Pau Prim, Unai, Cortés, Edu Sánchez, Rubén López, Guillermo, Darvich, Alexis Olmedo, Cedric, Cuenca, Juan, Landry, Toni Fernández i Pedro Soma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut