La Supercopa es torna a tenyir de blaugrana

La Supercopa es torna a tenyir de blaugrana

Els blaugranes superen el Reus a la final i sumen el primer títol amb David Cáceres al capdavant de l’equip / FOTO: Luis Velasco

La Supercopa es torna a tenyir de blaugrana. Per tercer any consecutiu, el Barça d'hoquei patins aconsegueix el títol que el permet iniciar el curs 2024/25 amb alegria. Aquesta vegada, després d'imposar-se a la semifinal contra el conjunt amfitrió, el Deportivo Liceo (5-2), i a la final contra el Reus Deportiu (0-1). Així doncs, la 14a Supercopa de la història de la secció amplia un palmarès que ja compta amb 138 títols al seu caseller.

I una curiositat més: el vigent campió de Copa i de l’OK Lliga ha aconseguit un trofeu que per primera vegada s'ha disputat a La Corunya. I és que el 2004 el Barça ja va coronar-se com a campió de la Supercopa en una edició que també va comptar amb un partit a terres gallegues, però es tractava d’un format diferent, amb anada i tornada.

El primer títol de David Cáceres com a entrenador

La Supercopa 2024 és el primer títol obtingut sota les ordres del nou tècnic blaugrana David Cáceres i els membres del seu cos tècnic. Un títol que també han celebrat per primera vegada els nous fitxatges, Ferran Font i Sergi Aragonès. També del jove Jan Curtiellas, que ha viatjat a La Corunya aquest diumenge per completar la convocatòria després de l'expulsió de Marc Grau a les semifinals. Pablo Álvarez, per la seva part, ha sumat la seva 8a Supercopa en el primer títol després del seu retorn, totes aconseguides vestint la samarreta del Barça.   

El trofeu d’aquest diumenge l’ha aixecat Sergi Fernández, el primer que alça des que llueix el braçalet de capità. És l'11a Supercopa per al porter blaugrana (10 amb el Barça i 1 amb el Vic), que iguala les 11 aconseguides pel llegendari Aitor Egurrola i se situa a només dues de les 13 de Sergi Panadero.

Per sota de Sergi Fernández, l'altre jugador amb més Supercopes és Matias Pascual (8), les mateixes que Pablo Álvarez. Els segueixen Barroso (7), que no ha pogut participar en aquesta edició per una lesió, Alabart (5), Llorca (4) i els germans Carles i Marc Grau (4: 3 amb el Barça i 1 amb el Liceo). A més, és la segona per al jove Eloi Cervera, que va debutar amb el primer equip en l’edició de l’any passat. 

Els campions gaudiran d’un merescut descans després de l’esforç i ja prepararan el debut a l’OK Lliga, que serà el proper diumenge, 13 d'octubre al Palau Blaugrana, davant el Voltregà Movento Stern (12.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut