Els abonaments lliures després del cens eixugaran la llista d’espera

Els abonaments lliures després del cens eixugaran la llista d’espera

Ho va anunciar la vicepresidenta Elena Fort en la roda de premsa sobre el retorn a l’Spotify Camp Nou. Són més de 3.000 abonaments

Dels 14.338 socis i sòcies que no van actualitzar les seves dades durant el cens que el FC Barcelona va realitzar entre els mesos de març del 2023 i abril del 2024, 3.111 eren abonats o abonades a l’Spotify Camp Nou. Aquests abonaments que ara queden alliberats aniran destinats principalment als socis i sòcies que es troben en llista d’espera. Així ho va assegurar la vicepresidenta institucional del Club, Elena Fort, el 7 d’octubre, durant la roda de premsa en què s’explicava el retorn a l’Spotify Camp Nou. “L’excedent d’abonaments resultant del cens, anirà bàsicament destinat a eixugar la llista d’espera d’abonats”, va manifestar.

El 90 per cent de la massa social barcelonista va completar l’actualització de les seves dades en un procés, obligatori i reglamentat en l’article 11.8 del Estatuts del Club, que serà clau per a la tornada a l’Spotify Camp Nou, ja que és imprescindible conèixer el perfil digital de cadascun dels socis i sòcies per a la modernització que impulsa el Club i la reordenació de l’aforament al nou estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut