Estrella Roja – Barça: Buscant la victòria a la casa dels invictes

Estrella Roja – Barça: Buscant la victòria a la casa dels invictes

(20.00 hores) El conjunt de Joan Peñarroya visita amb confiança l’únic conjunt que no ha perdut en les tres primeres jornades

La igualtat entre tots els equips de l’Eurolliga ja s’ha demostrat en només les tres primeres jornades de la competició. Tothom és capaç de guanyar a tothom i, ara per ara, només hi ha un equip invicte: l’Estrella Roja. El serbis van guanyar a París en la jornada inaugural, al Baskonia a casa i a la pista del Fenerbahce aquest dimarts. Ara, el Barça ha aterrat a Belgrad amb l’objectiu de treure’ls l’etiqueta d’invictes. “Serà un partit complicat davant un rival que, a més de ser l’únic invicte, està fent un gran bàsquet,  molt dinàmic, molt ordenat, amb polivalència en posicions defensives i amb jugadors amb un nivell de forma molt important”, afirma Joan Peñarroya.

El conjunt blaugrana s’ha entrenat aquest dimarts al Palau i ha volat fins a Sèrbia amb la moral ben alta després de la victòria d’aquest dimecres contra el Mònaco. L’equip, amb dues victòries a casa i una a la pista del Zalgiris, vol aconseguir la primera victòria a domicili. El Belgrad Arena “és una pista molt calenta i hem d’afrontar-ho pensant molt en les nostres coses”, explica Peñarroya. I, en aquest sentit, afegeix: “l’impuls que et donen els teus aficionats en els partits a casa és molt important. Això ho tenim nosaltres al Palau i pensem en fer bé les coses, netejar la ment del que ha passat fa 48 hores i focalitzar molt les coses que haurem de fer bé per intentar treure un bon resultat”.

En declaracions a Barça One, Jan Vesely també ha expressat que la victòria contra el Mònaco “és molt important per nosaltres per defensar la nostra pista, i més contra un equip de play-off”. “Ara hem d’estar preparats pel proper partit i sabem l’atmosfera que ens espera”. És per això que l’equip haurà d’estar “concentrat els 40 minuts”.

Al davant hi haurà un rival on ha retornat Nikola Kalinic després del seu pas pel Barça. “Estic content per tornar-lo a veure després de tants anys que hem jugat junts”. “Ells estan invictes i amb molta confiança, però nosaltres hem de seguir el pla de joc fins al final”.

El pivot txec, que està començant la tercera temporada a Can Barça, expressa que se sent “bé”. “La meva pretemporada va ser una mica lent per temes mèdics (apendicitis) però penso que he trobat el meu ritme”. I conclou: “intento ajudar als nous companys i intento entendre la manera de fer del nou entrenador”. “Intento ajudar-lo a ell i a l’equip per ensenyar als altres més ràpid i no perdre temps”.

Dame Sarr rep l’alta mèdica

El jugador Dame Sarr és la principal novetat en la convocatòria de l’equip per aquest desplaçament. El jugador, procedent del bàsquet formatiu, està en dinàmica del primer equip però va patir una lesió a l’adductor de la cama esquerra just abans de l’inici de la fase regular de l’Eurolliga i, un cop recuperat, viatja amb els altres dotze companys disponibles. Joel Parra és l’única baixa per aquest partit.

El partit d’aquest divendres serà el segon d’una setmana d’allò més intensa, que acabarà el diumenge al Palau Blaugrana (18.30 hores) amb el partit de la quarta jornada de la Lliga Endesa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut