Una màquina de fer gols

Una màquina de fer gols

Amb 41 gols en vuit partits, les blaugranes han millorat els registres de les últimes dues temporades

El Barça ha començat la nova etapa amb Pere Romeu a la banqueta amb números estratosfèrics. Han marcat 41 gols en els primers vuit partits de la temporada, que són 5,22 gols per partit. Això suposa un augment de set anotacions respecte a les dues campanyes anteriors en el mateix nombre de partits.

Quatre golejades en cinc partits 

En els darrers cinc enfrontaments, les blaugranes han anotat 34 dianes. La golejada més gran va ser contra el Granada CF a l’Estadi Johan Cruyff (10-1). Seguida del partit corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions a casa enfront del Hammarby suec (9-0). Les altres dues victòries són contra Madrid CFF (1-8) i l’Espanyol (7-1). Si només comptem aquestes últimes quatre victòries, la xifra es manté en 34, la qual cosa representa una mitjana de 6,8 gols per triomf. 

Pajor i Alexia, les màximes golejadores 

Amb l’últim gol anotat a la Champions, Ewa Pajor ja suma 10 gols en l’actual campanya, mentre que Alexia n’ha marcat set. La capitana blaugrana, amb 197 gols, està a dues dianes de superar en gols a Luis Suárez (198) i situar-se com a tercera màxima golejadora de la història del club. També cal destacar que Aitana Bonmatí porta 99 gols com a culer i està a punt de celebrar la centena. 
 
El pròxim repte de les blaugranes serà aquest diumenge 20 d’octubre al camp del Llevant, abans de marxar a l’aturada de seleccions. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut