Viveros Herol Nava-Barça: visita a una pista on no ha guanyat ningú

Viveros Herol Nava-Barça: visita a una pista on no ha guanyat ningú

Els segovians (dg, 19.30h) han fet el millor inici de la seva història

El Barça té una nova prova de foc aquest diumenge (19.30h, Teledeporte i LaLiga+) a la Lliga Plenitude. Els blaugranes visiten la pista del Viveros Herol Nava, invicte a casa aquest curs i immers en el millor inici de temporada de la seva història, amb 7 punts en les 5 primeres jornades.

El partit a Nava de la Asunción, on s’espera un ple absolut, ha estat designat per l’Asobal com el partit de la jornada. El Barça ja ve de jugar el partit de la jornada a la Champions tant aquesta setmana com l’anterior. Seran, per tant, tres duels estrella dels últims quatre on els barcelonistes han saltat a la pista.

El Viveros Herol Nava continua creixent a la màxima categoria espanyola. L’equip dirigit per Álvaro Senovilla compta amb una barreja de jugadors més joves, com Mario Nevado, Alfredo Otero o Dani Pérez, i de veterans il·lustres a l’Asobal, com els germans Guardiola, Tioumentsev, Lamariano o Luisfe Jiménez.

El conjunt segovià no perd des de la primera jornada (28-27 a la pista d’Anaitasuna) i encara no coneix la derrota al Guerrer@s Naveros. De fet, només ha volat un punt del seu pavelló, aconseguit per l’Ángel Xiémenez Puente Genil fa dues jornades (32-32).

Per la seva banda, el Barça arriba al duel com el líder de la Lliga Plenitude tot i tenir un partit ajornat. Els homes de Carlos Ortega compten els seus quatre partits de Lliga per victòries, com també els cinc jugats fins ara a la Machineseeker EHF Champions League.

Ortega farà alguns canvis a la convocatòria respecte a l’equip que va guanyar dimecres a Zagreb (29-31). Tim N’Guessan i Blaz Janc sortiran de la llista, en la que entraran Antonio Bazán i el jove extrem del filial Jan Blas.

Les paraules de Juan Palomino a la prèvia

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut