Barça-Pons Lleida: Sobre rodes (9-4)

Els blaugranes ha sumat la tercera victòria a l'OK LLiga en un partit plàcid contra el combinat lleidatà

Tres de tres. El FC Barcelona ha derrotat al Pons Lleida (9-4) en un partit plàcid en el Palau Blaugrana. Malgrat que els visitants han fet quatre gols, l'efectivitat culer ha estat intractable amb quatre gols a la primera meitat i cinc en la segona.

Pluja a la primera meitat...

Concentrats en aconseguir la tercera victòria de la competició, els homes de David Caceres han sortit al parquet del Palau disposat a donar una alegria a l'afició culer. Quan encara els últims espectadors estaven trobant el seu seient, Aragonès ha amenaçat la porteria de Zapater amb un xut que s'ha estavellat en el travesser (min. 1).

El Barça, però, no ha perdonat una segona vegada. Al minut 8, Pablo Álvarez ha posat l'1-0 amb una rematada clavada a l'escaire. Al minut 11, Ferran Font s'ha afegit a la festa amb un golàs assistència d'Ignacio Alabart. El de Vic, no n'ha tingut prou amb un i ha fet el segon al minut 17 (3-0).

Entre tanta alegria blaugrana, una targeta blava a Matias Pasucal ha donat ales al Pons Lleida per retallar distàncies. Nico Ojeda ha estrenat el comptador visitant al minut 20. Ara bé, la resposta culer ha estat pràcticament immediata. Aquesta vegada ha estat Pablo Álvarez qui ha volgut sumar el doblet i posar el 4-1.

A les acaballes de la primera meitat, encara hi ha hagut temps per mes. Darío Giménez ha posat el 4-2 per tornar a retallar distàncies i creure en una remuntada a la segona meitat.

... i a la segona

A la represa, Ferran Font ha acabat la seva obra d'art firmat el hat-trick. Si el de Vic i Pablo Alvarez han estat els encarregats de capitanejar la festa golejadora a la primera meitat, a la segona gran part del vestidor s'ha volgut sumar a la festa.

El primer a fer-ho ha estat el reaparegut Marc Grau, que ja va complir sanció i torna a estar disponible per al tècnic culer (6-2, min. 34). Ignacio Alabart ha estat el següent en deixar la seva empremta a la porteria rival (7-2, min. 40) i més tard ho han fet Sergi Llorca (min. 43) i Matias Pascual (min. 45).

Amb el 9-2 en el marcador, el partit ja estava sentenciat, però el Lleida ha volgut dir l'última. Nico Ojeda s'ha posat l'equip a les espatlles i ha marcat dos gols finals que han maquillat el comptador visitant. El resultat final ha estat de 9-4.

LA FITXA

Barça, 9
Pons Lleida, 4

Barça: S. Fernández, Alabart, Llorca, Álvarez, Aragonès - cinc inicial -  Pascual, Font, Marc Grau.

Pons Lleida: Zapater, Gimenez, Torres, Ojeda, Badia - cinc inicial - Miguelez, Moncusí.

Gols: 1-0, Pablo Alvares (min. 8); 2-0, Ferran Font (min. 11); 3-0, Ferran Font (min. 17); 3-1, Ojeda (min. 20); 4-1, Pablo Alvarez (min. 22); 4-2, Giménez (min. 23), 5-2, Ferrant Font (min. 32); 6-2, Marc Grau (min. 34); 7-2, Alabart (min. 40); 8-2, Sergi Llorca (min. 43); 9-2, Pascual (min. 45); 9-3, Nico Ojeda (min. 48); 9-4, NIco Ojeda (min. 49).

Àrbitres: Jordi Reverter i David Calonge. Targeta blava per a Pascual. Faltes 9-4.