17. Juan Núñez

Base

1920x1080-NUNEZ
És un base intel·ligent, descarat i que destaca per la seva visió de joc

Nascut a Madrid el 4 de juny del 2004, és un fixe en les convocatòries de la selecció espanyola. Es va formar a les categories inferiors del Reial Madrid, abans de fer el salt a Alemanya, de la mà del Ratiopharm Ulm, pas previ a fer un pas més en la seva carrera i signar pel Barça.

El base, de 20 anys i 1.94 metres, té contracte amb el Club per tres temporades, fins al 30 de juny de 2027. Núñez es va convertir en MVP de l’Eurolliga en categoria junior, obtenint una mitjana de 9.5 punts i 5 assistències. Durant la temporada 2020/21 va fer el salt amb el primer equip, amb qui va disputar un total de 15 partits, l’últim durant la final disputada contra el Barça l’any 2022. Any en que va marxar en busca de minuts per seguir creixent i evolucionant de la mà del Ratiopharm Ulm, en la seva primera experiència a l’estranger.

L’internacional espanyol va acabar la segona de les dues temporades a terres alemanyes amb una mitjana de 9.6 punts, 3.5 rebots i 4.7 assistències durant la fase regular de la Bundesliga, mentre que als play-offs va sumar 7.3 punts, 3.8 rebots i 4 assistències per partit. A la segona competició europea, l’Eurocup, la mitjana va ser de 10.8 punts, 3.6 rebots i 5.7 assistències.

Núñez s’ha convertit en una peça clau i ha contribuït al creixement del Ratiopharm Ulm, amb qui es va proclamar campió de la Bundesliga la temporada 2023/24. Un èxit sense precedents, ja que aquest èxit suposava guanyar la Lliga alemanya per primer cop a la seva història, superant el Baskets Bonn a la final. 

Abans de la seva arribada al conjunt blaugrana, Juan Núñez va voler provar sort al draft de l’NBA. Indiana Pacers el va seleccionar al lloc número 36 de la segona ronda, però finalment els seus drets van ser traspassats als San Antonio Spurs.

Lloc de naixement
Madrid
Data de naixement
04/06/2004
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut