El Mini és campió d’Espanya i completa un vuit de vuit històric

El Mini és campió d’Espanya i completa un vuit de vuit històric

Els joves blaugranes també aconsegueixen el doblet català i estatal obtingut per l’Infantil, el Cadet i el Junior

El bàsquet formatiu blaugrana ha donat per acabada una temporada històrica. Ho fa guanyant el Campionat d’Espanya Mini disputat aquest dissabte 29 a Còrdova. Aquest èxit permet completar un palmarès inèdit a la secció, aconseguint tots els títols catalans i estatals de les categories en que ha tingut representació. Aquest immaculat vuit de vuit en títols reforça el bon treball diari que s’està realitzant a les categories formatives de la secció.

A Andalusia, el conjunt Mini s’ha fet amb el títol després de superar el Real Canoe, el Ciudad de Córdoba i l’Azulejos Moncayo de Saragossa. L’equip blaugrana ha superat les eliminatòries davant el Virgen del Mar (vuitens de final),l’Alcobendas (quarts de final) i el València Bàsquet (semifinal). En el duel decisiu, s’ha imposat a la UE Mataró a la final.

Vuit títols de vuit possibles

El Junior, el Cadet i l’Infantil van tancar el curs en les darreres setmanes amb la satisfacció d’haver assolit el doblet dels Campionats de Catalunya i d’Espanya. Un sextet inèdit que, amb els dos èxits dels blaugranes més joves, s’ha ampliat fins a la màgica xifra de vuit títols.

Desglossant aquests èxits, cal destacar que és la primera vegada que s’aconsegueix un pòquer de títols català i un pòquer estatal en les quatre categories en que el Barça té representació.

També cal sumar-hi les alegries de la Minicopa de Màlaga (Infantil A) i de la fase prèvia del Next Generation celebrada a Belgrad (Junior A). Així com la primera posició del Barça Atlètic al seu grup d’EBA i els respectius campionats de Catalunya que han disputat el Cadet B i l’Infantil B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut