El bàsquet formatiu blaugrana consolida el seu grup d’entrenadors

El bàsquet formatiu blaugrana consolida el seu grup d’entrenadors

El cos tècnic dels diferents equips del bàsquet formatiu blaugrana tenen la plena confiança del club i continuaran formant jugadors durant el curs 2024/25

Després d’una temporada 2023/24 amb un balanç excel·lent, el grup d’entrenadors del bàsquet formatiu blaugrana manté la plena confiança del Club per continuar entrenant i formant jugadors dia a dia. La secretaria tècnica continua sota la responsabilitat d’Alex Terés -al càrrec des de l’estiu del 2022-, amb Alfons Alzamora com a coordinador.

El Barça Atlètic i l’equip Júnior continuaran sota les indicacions de Carlos Marín. L’únic canvi de l’estiu es produeix en el grup d’entrenadors assistents del Barça Atlètic, amb la sortida de Sergio Vera i l’arribada de Joan Florit. Completen el grup Àlex Rodríguez, Edu Perea i Álvaro Salinas.  

L’entrenador del Cadet A continuarà sent Álvaro Salinas, amb David Anglada i Arnau Calsapeu com a entrenadors ajudants. I al Cadet B hi ha Manel Muñiz, amb Aleix Vindel i Arnau Calsapeu d’assistents. 

Oriol Barrera és l’entrenador de l’Infantil A, formant equip amb David Molins i Adrià Cantón, mentre que Edu Perea és el responsable de l’Infantil B, amb Roger Aznar com a entrenador ajudant. 

Els més joves de la casa, que competeixen amb l’Infantil C i el Mini son entrenats per Aleix Concernau i els ajudants Alejandro Vallina i Andreu Blanquer. 

Cal recordar que la temporada al bàsquet formatiu va acabar amb un registre de rècord, aconseguint tots els títols possibles als Campionats de Catalunya i d’Espanya Mini, Infantil, Cadet i Junior. Després de les merescudes vacances, els equips tornaran a exercitar-se a partir del 19 d’agost per afrontar un curs ple de reptes i amb el clar objectiu d’aconseguir que els joves esportistes siguin millors jugadors al mes de juny del 2025. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut