Lorenzo González, nou entrenador del Barça CBS

Lorenzo González, nou entrenador del Barça CBS

González portarà les regnes del primer equip del bàsquet femení blaugrana

El Barça CBS ja coneix qui serà el nou entrenador del primer equip a la Lliga Challenge. Lorenzo González debutarà  ala banqueta blaugrana però el tècnic nascut a Cadis, ja formava part de l’estructura del Club i té una llarga experiència en categories estatals.

Coneix la casa

Lorenzo González ‘Loren’ ja es va incorporar la passada temporada al Barça CBS com Coordinar logístic del primer equip del bàsquet femení. Ara toca donar el salt a la banqueta per afrontar el repte de la segona categoria del bàsquet estatal.

Nascut a Cadis fa 45 anys, ‘Loren’ te el títol d’Entrenador Superior i ha desenvolupat la seva tasca com entrenador, vinculada a equips EBA, ara Tercera FEB, al País Valencià.

Experiència a l’elit

Abans de la seva arribada a Barcelona, era l’entrenador del CB Sueca masculí a la Liga EBA, i amb anterioritat havia dirigit el Nou Bàsquet Paterna, on es va classificar per la fase d’ascens a la LEB Plata, ara Segunda FEB.

Del 2013 al 2021 va ser Director Esportiu del CB Ifach Calpe i entrenador del primer equip masculí. Com entrenador va assolir diversos ascensos fins situar l’equip a la Liga EBA, on va dirigir l’equip a la temporada 2019/20.

A més a més, Lorenzo González va ser jugador de diversos equips de la Liga EBA, del CB Calpe a Liga LEB Plata, ara Segunda FEB, i a la LEB Oro, ara Primera FEB, vestint la samarreta del CB León durant tres temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut