James Nnaji, cedit al Bàsquet Girona

James Nnaji, cedit al Bàsquet Girona

El pivot format al bàsquet formatiu blaugrana jugarà el curs 2024/25 a Fontajau

El Barça i el Bàsquet Girona han acordat la cessió de James Nnaji al conjunt gironí fins al 30 de juny de 2025. El pivot nigerià de 19 anys, que té contracte amb el Barça fins al 30 de juny de 2027, disputarà el curs 2024/25 a Fontajau per continuar amb la seva formació i seguir adquirint experiència com a professional. 

Nnaji va arribar al Barça l’estiu del 2020, amb 16 anys, per jugar amb l’equip junior i en quatre temporades ha demostrat seva capacitat física, així com d’aprenentatge. En els seus inicis va ser un fix en els partits del Barça Atlètic i, de seguida, ja va entrar en dinàmica del primer equip.

Sense anar més lluny, el seu debut amb el primer equip es va produir el novembre de 2021 en un partit d’Eurolliga contra el Zalgiris de Kaunas. Cal destacar que en el seu primer duel a la Lliga Endesa, contra el BAXI Manresa, va protagonitzar el millor debut d’un jove menor de 18 anys: 10 punts, 5 rebots, 5 taps per a una valoració de 19.

Nnaji, en total, ha disputat ja 130 partits oficials amb el primer equip entre l’Eurolliga (51), la Lliga Endesa (73), la Copa del Rei (2), la Supercopa (1) i la Lliga Catalana (3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut