Definits els dorsals de la temporada 2024/25

Definits els dorsals de la temporada 2024/25

Kevin Punter (0), Justin Anderson (1), Chimezie Metu (10), Juan Núñez (17) i Youssoupha Fall (19) ja han escollit el seu dorsal

Aquest dimecres, 21 d’agost, el primer equip de bàsquet iniciarà la pretemporada sota les ordres de Joan Peñarroya. El primer dia del curs 2024/25 comptarà amb les corresponents revisions mèdiques prèvies a l’inici dels entrenaments per preparar la temporada. I els 14 jugadors que formaran la plantilla ja saben quins dorsals lluiran.

Les cinc noves incorporacions ja han fet la seva tria. Kevin Punter ha escollit el dorsal ‘0’, que havia lluït amb anterioritat a d’altres equips. El mateix passa amb Justin Anderson, que ha triat el número 1. Chimezie Metu durà el 10 a l’esquena. Juan Núñez manté el dorsal que duia la temporada anterior amb l’Ulm alemany i s’ha decantat pel ‘17’. Mentre que Fall també opta per la línia continuista i ha seleccionat el ‘19’.

Dame Sarr, que aquesta temporada entra en dinàmica del primer equip i disposarà de dorsal, ha escollit el ‘2’. La resta de jugadors que ja formaven part de la plantilla seguiran amb els números que portaven la temporada passada. Vesely amb el ‘6’, Brizuela amb el ‘8’, Satoransky amb el ‘13’, Hernangómez amb el ‘14’, Laprovittola amb el ‘20’, Abrines amb el ‘21’, Parker amb el ‘22’ i Parra amb el ‘44’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut