Et presentem el nou menú i capçalera del web del FC Barcelona

Et presentem el nou menú i capçalera del web del FC Barcelona

El Club vol posar les coses més fàcils als seus seguidors i usuaris amb un disseny més clar i personal

Ens agrada pensar que el web del Club és 'Més que un web' i per aquesta raó mirem d'enriquir constantment els nostres canals digitals amb la vostra ajuda, culers. La nostra darrera millora afecta a com els fans interactuen amb el nostre web oficial.

Com fan els millors restaurants del món, al Barça hem decidit que és l'hora d'actualitzar i perfeccionar el nostre menú. El nou look de la pàgina principal del web del FC Barcelona respon a les necessitats de l'usuari modern, facilitant la seva navegació i oferint una experiència molt més personal i senzilla, sobretot per a aquells que hi accedeixin des del mòbil.

Després de fer una ullada a les darreres tendències del sector i de dur a terme una anàlisi de les necessitats dels nostres fans i prendre nota de les prioritats de culers com tu, hem decidit dividir el nostre menú principal en dos, utilitzant colors que determinen el tipus d'experiència que trobaran els usuaris.

3200x2000-noumenu-pantalles-CA

A banda, tots aquells fans registrats al programa de CULERS MEMBERSHIP també veuran que s'ha afegit un nou sistema de notificacions a la part superior del menú que els permetrà mantenir-se al dia de totes les novetats que es van produïnt en clau Barça (notícies, entrades, competicions, etc).

Així, doncs, a què esperes? Fes una ullada a tot el que t'ofereix aquest nou menú i gaudeix d'una experiència 100% Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut