Barça eSports - UCAM Esports: Campions d'Espanya! (3-2)

Barça eSports - UCAM Esports: Campions d'Espanya! (3-2)

Els blaugranes aconsegueixen el seu primer títol a la màxima competició nacional de VALORANT després de vèncer l'equip murcià

El conjunt blaugrana aconsegueix escriure un nou capítol de la seva història amb la victòria per 3-2 sobre l'UCAM Esports en una final on no ha faltat la igualtat i l'èpica. Els blaugranes s'enduen el seu primer títol nacional i ja esperen rivals a la fase de grups de VALORANT Challengers Ascension.

53839834198_3d50ff248b_o

Liga de Videojuegos Profesional - Kirill Bashkirov

 

Un estira-i-arronsa constant

UCAM Esports va colpejar primer al marcador, enduent-se el primer mapa de la sèrie a Haven (10-13), després d'un inici imparable que els hi va servir per mantenir l'avantatge a les últimes rondes del mapa. Els blaugranes no van tardar a reaccionar i Bind (13-6) va ser l'escenari on els de Lucas Rojo van demostrar que aquesta final no seria un simple tràmit pel conjunt murcià. El tercer mapa a Sunset (9-13) va deixar als jugadors blaugranes tocats, però no enfonsats i els forçava a guanyar els dos últims mapes si volien proclamar-se campions de lliga i classificar-se a l'ascens a la màxima competició europea.

Maniek i KPZET van dur a terme una actuació memorable a un Ascent (13-11), que semblava que s'aniria a l'overtime després d'un parcial d'UCAM que els van situar a un punt de forçar la pròrroga. La ratxa dels murcians no va ser suficient per revertir la situació i tot es decidiria al cinquè i definitiu mapa a Split. L'últim mapa de la final va estar marcat per un parcial inicial del Barça de 9-0, situació que va posar entre l'espasa i la paret a l'equip de la universitat murciana. La reacció de Thinkii i els seus cinc jugadors no es va fer esperar i van aconseguir escurçar distàncies amb els blaugranes fins a l'11-9.  Les dues baixes del capità Vorwenn i de Maniek a la vint-i-unena ronda van ser claus per forçar el punt de partit definitiu, on l'aparició de KPZET, amb una triple baixa, sentenciava el partit i els hi donava als blaugranes la seva primera VALORANT Rising: Spain x MediaMarkt Intel.

53839574801_8de58dd3b2_o

Liga de Videojuegos Profesional - Kirill Bashkirov

 

Guardy, MVP de la final

L'aragonès Antonio "GUARDY" Guardiola va ser guardonat com a millor jugador de la final després de sumar vuitanta-dues baixes, trenta-sis assistències i dos-cents dinou punts de combat de mitjana. 

53840119297_215e986553_o

Liga de Videojuegos Profesional - Kirill Bashkirov

Amb la vista posada a Europa

Cos tècnic i jugadors ja estan preparant la fase de grups de la VALORANT Challengers Ascension, on es veuran les cares amb els campions de les diferents lligues que conformen el circuit de VRL: Polaris (Regne Unit, Irlanda i nord d'Europa), França, Dach (Alemanya, Suïssa i Àustria), East (Polònia i est d'Europa), MENA (Orient Mitjà i nord d'Àfrica), Itàlia i la lliga portuguesa. La competició es disputarà durant el mes de setembre amb un format híbrid: fase de grups en línia i els play-off presencials al Riot Games Arena de Berlín.

 

53841459730_a514a4aa14_o (1)

Liga de Videojuegos Profesional - Kirill Bashkirov

 

Podeu seguir tota l'actualitat de l'equip als perfils oficials del Barça eSports.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut