La Junta Directiva nomena Ramon Estebe com a síndic dels Socis del FC Barcelona

La Junta Directiva nomena Ramon Estebe com a síndic dels Socis del FC Barcelona

Aquest llicenciat en dret i amb experiència en l’àmbit esportiu haurà de ser ratificat per l’Assemblea de compromissaris i compromissàries

La Junta Directiva del FC Barcelona ha acordat, en la reunió celebrada aquest dimecres 24 de juliol, el nomenament de Ramon Estebe com a nou síndic dels socis del FC Barcelona. D’aquesta manera, agafa el relleu de Joan Manuel Trayter, que ha complert dos mandats de cinc anys i els estatuts del FC Barcelona no donen la possibilitat d’un tercer mandat al capdavant d’aquest càrrec. En aquest cas, Trayter ja fa uns mesos que va finalitzar el seu mandat, però la Junta Directiva li va demanar que continues en el càrrec fins a final de la passada temporada.

Ramon Estebe Blanch va néixer a Barcelona l’any 1965 i és llicenciat en Dret Administratiu per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva experiència engloba l’activitat en diferents despatxos d’advocats, però també en l’àmbit esportiu. Amb diversos cursos i seminaris de dret, ha format part de la Federació Catalana de Futbol i també ha estat secretari de la Comissió de Disciplina del FC Barcelona.

El síndic dels socis és un òrgan unipersonal i independent de la Junta Directiva, que té per missió l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el Club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del Club. El nomenament de Ramon Estebe haurà de ser ratificat per la pròxima Assemblea de compromissaris i compromissàries, que està prevista per a la tardor que ve, amb una majoria de les tres cinquenes parts dels assistents, tal com estableixen els Estatuts del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut