Viatge a Mèxic del Fundació Barça

Viatge a Mèxic del Fundació Barça

Participarà en la 8a edició del Torneig T21 Fútbol Down de Guadalajara, per a equips formats per jugadors i jugadores amb la Síndrome de Down

Avui el Fundació Barça Genuine volarà des de Barcelona en direcció a la ciutat mexicana de Guadalajara. Allà és on participarà, entre aquest dimecres, 18 de setembre, i dissabte 21, en el Torneig T21 Fútbol Down de Guadalajara. Durant quatre dies el centre de la ciutat de l’estat de Jalisco es convertirà en un estadi de futbol per acollir aquest esdeveniment esportiu, que organitza el Govern de Guadalajara i celebra la vuitena edició amb la participació de 32 equips.

Per a aquest viatge, l'expedició del Fundació Barça està formada, com és lògic, només per jugadors i jugadores amb la Síndrome de Down. L’equip blaugrana jugarà en la Serie A, dins del grup B, en una lligueta amb el Granja Andar (Argentina), el Tigres Unión (Mèxic) i el Cordica 21 (Mèxic).

El tour arreu del món de Fundació Barça Genuine, que el mes d’agost passat va viatjar a Houston (Estats Units), continuarà la setmana que ve amb un viatge a Breslau (Polònia), per participar en la 2a European No Barriers Supercup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut