Insígnia d’or i brillants del FC Barcelona per a 34 socis i sòcies

Insígnia d’or i brillants del FC Barcelona per a 34 socis i sòcies

L’exdirectiu Evarist Murtra ha estat un dels socis amb 75 anys de compromís blaugrana que ha rebut aquesta distinció per part de president Joan Laporta

En un acte celebrat a l’Auditori 1899, el president Joan Laporta ha fet entrega de la insígnia d’or i brillants del FC Barcelona a 34 socis i sòcies amb 75 anys d’antiguitat. Evarist Murtra, que va ser directiu del Club, ha estat un d’aquests socis. Murtra ha vingut acompanyat pel periodista Ramon Besa, premi Vázquez Montalbán. A l’acte també han assistit el vicepresident de l’Àrea Social, Antoni Escudero, i el directiu responsable de l'àrea social, Josep Ignasi Macià.

El compromís d'aquests socis i sòcies, que es van vincular al Club a finals dels anys quaranta del segle passat, ha estat destacat en el discurs del president Laporta: "Es van fer socis en una època de dificultats, en un país esmicolat en plena postguerra. Els agraeixo que, amb aquell gest, adquirissin un profund compromís ètic, social i democràtic amb el club i el país". Joan Laporta ha assenyalat també que: "Si som el millor club del món, és gràcies a vostès. Mentre jo sigui president, el Barça continuarà sent seu, dels seus fills, dels seus nets i besnets".

El lliurament d’aquestes insígnies és un gest senzill, però ple de simbolisme, amb el qual el Club valora i agraeix el suport dels que van adquirir el compromís de fer-se socis i sòcies de l'entitat i han col·laborat al creixement del Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut