Barça – Valencia CH: Segon assalt per un lloc a les semifinals

Barça – Valencia CH: Segon assalt per un lloc a les semifinals

Les blaugranes volen tancar la classificació per la segona ronda dels play-off d’ascens a la Lliga Iberdrola després del 0-1 aconseguit a València

L’Hoquei Herba femení del FC Barcelona disputa aquest dissabte (17.00h) el segon partit dels quarts de final d’ascens a Lliga Iberdrola. L’equip, que es va imposar la setmana passada a València per 0-1, té una gran oportunitat per tancar la classificació.

Dues oportunitats a casa

El partit d’aquest dissabte és la primera oportunitat que tindran les jugadores de Daniel Travé de passar ronda, amb un triomf al Complex Esportiu Pau Negre, les blaugranes aconseguirien el bitllet directe a semifinals. En cas que el Valencia CH es faci amb el triomf, diumenge 12 (13.00.h) es disputaria el tercer i definitiu partit també a terres catalanes.

L’Hoquei Herba masculí a canviar la dinàmica

Els jugadors entrenats per McInroy disputen aquest diumenge (12.30h) la jornada 21 de la Lliga MGS al camp del Atlético San Sebastián. Els blaugranes venen de partits on, tot i el bon joc proposat per l’equip, els resultats no acompanyen. A Donosti l’equip té una gran oportunitat de capgirar la dinàmica contra un rival de la zona baixa de la classificació, que encadena quatre partits sense sumar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut