El FC Barcelona Femení, llest per reprendre la història en Champions

El FC Barcelona Femení, llest per reprendre la història en Champions

Les blaugranes afronten amb ambició l’estrena europea, que tindrà lloc aquest dimarts 5 d’octubre al Johan Cruyff contra l’Arsenal

És possible. Que ningú et digui que no es pot. Amb il·lusió i ambició, el FC Barcelona Femení afronta el repte d’una nova edició de la Champions League. Les vigents campiones volen reprendre la història que van deixar escrit el curs passat a Europa.

I el primer obstacle per aquest desafiament, complicat, però no impossible, és l’Arsenal a l’Estadi Johan Cruyff (dimarts 5 d’octubre, 21 hores). 
 
El feu blaugrana està esperant presenciar el primer partit de la màxima competició continental 2021/22. Està esperant veure omplir les grades de color blaugrana. Està esperant les goles incansables de l’afició culer. Et perdràs la Champions femenina? 
 
No et quedis sense la teva entrada en el retorn del torneig de les estrelles. Recorda que tens diferents alternatives per animar a les de Jonatan Giráldez. Pots optar per adquirir l’entrada per al Barça - Arsenal; gratuïta per als socis i des de 16€ per al públic. O bé, et pots convertir-te en un seguidor incondicional de les blaugranes amb el Pack Champions; des de 59€ inclou tots els partits europeus, també els hipotètics quarts de finals i semifinal, del Femení al Johan. 

Nou format, mateixes il·lusions

Aquest dimarts 5 d’octubre al Johan Cruyff començarà la primera fase de grups de la història de la Lliga de Campions Femenina. Mai abans hi havia hagut una lligueta, on el primer i el segon de cada grup avançaran a quarts. Així doncs, les culers iniciaran aquest nou episodi en les memòries europees contra l’elenc gunner. I amb l’ambició i la il·lusió de repetir la història de la passada edició

De moment, el conjunt anglès és el primer obstacle d’aquest nou repte. Hoffeinheim (Alemanya) i Køge (Dinamarca) són els altres rivals del Barça que completen aquesta fase de grups de sis partits (anada i tornada). I les blaugranes tenen com a objectiu avançar a la següent ronda, els quarts de final. I així fins a la final per tornar a escriure pàgines d'or a la Champions. És possible. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut