PACK 2 HOQUEI

PACK 2 HOQUEI

Viu tota l'emoció de la temporada 23/24 amb el PACK 2!

Amb aquest pack gaudiràs de 2 partits TOP Champions! Es pot demanar més?

Gaudeix de 2 dels millors partits de Champions de l'hoquei patins des de tan sols 14 € PVP 19 €! Amb més d’un 50% de descompte!

 

Zones PVP Preu Pack 50% dte.
Zona 1 inferior 32€ 23€
Zona 1 superior 28€ 20€
Zona 2 inferior 24€ 17€
Zona 2 central 24€ 17€
Zona 2 superior 19€ 14€
Zona 3 inferior centre 19€ 14€

 

Quins partits inclou el pack?

Dates

Data & Hora Rival
11 de gener - TBC OC BARCELOS
8 de febrer - TBC PORSCHE FIRENZE VERSILIA

 

Puc compartir les entrades del pack?

Sí, les entrades dels packs no són unipersonals, un cop es rebin al correu electrònic del comprador es poden enviar a qualsevol familiar o amic si la persona que les ha adquirit no pogués assistir a algun dels partits.

Mecànica de compra

Fes clic al botó de compra, selecciona la quantitat de packs que vols adquirir (es garanteixen entrades juntes* fins a 6 packs adquirits en el mateix procés de compra), la zona del pack que prefereixis, afegeix les teves dades i finalitza el procés de compra.

Un cop comprat el pack rebràs un correu electrònic de confirmació amb el resum de la compra, informant del mètode de lliurament d'entrades (en general, seran enviades per e-mail a 24 h-48 h de cada partit al correu electrònic del comprador) i facilitant un localitzador per poder identificar el pack.

Nota: Encara que és molt poc probable, en casos excepcionals el lliurament de les entrades d'algun dels partits del pack es podria ajornar fins a 3 h abans del partit.

Per a qualsevol dubte o consulta contacta amb nosaltres a: oab@fcbarcelona.cat.

Condicions de compra

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida fins a esgotar existències. Promoció només aplicable al web del Club (fcbarcelona.cat).

Què entenem per entrades juntes?*

Sempre mirarem d'assignar les entrades en parelles, en la millor opció disponible en cada moment. Encara que és poc probable, hi ha alguna mínima possibilitat que en els partits d'alta demanda depenent del volum d'alliberaments i dinàmica del Seient Lliure del FC Barcelona només puguem assignar entrades individuals encara que totes a la mateixa boca tan juntes com sigui possible entre si.

Opcions més probables en ordre d'assignació:

Asientos last 2022-02-22 104219

 

Estalvia't les despeses de gestió**

Amb la compra del teu pack d’entrades només abonaràs una sola vegada les despeses de gestió, d’aquesta manera t’estalviaràs les despeses de gestió que s’abonen en la compra de cada entrada individual (2,5 €). Per posar un exemple pràctic, en la compra de dos packs de 8 partits cadascun, si aquestes entrades haguessin estat adquirides de manera individual s’hauria hagut d’abonar un total de 16*2,5 €= 40 € en despeses de gestió mentre que adquirint 2 packs de 8 partits únicament s’han d’abonar 5 €, és a dir, hi ha un estalvi de 35 € en la teva compra del pack d’entrades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut