Passi Estadi Olímpic Lluís Companys 24/25

Passi Estadi Olímpic Lluís Companys 24/25

El Passi per poder assistir a l'Estadi Olímpic Lluís Companys part de la temporada 2024/25

El passi a l’Estadi Olímpic Lluís Companys donarà dret a assistir als partits oficials del primer equip de futbol del Club que se celebrin en aquesta instal·lació durant el primer període la temporada 2024/25, concretament: (i) els partits corresponents a la primera volta del Campionat Nacional de Lliga EASports; i (ii) els partits corresponents a la denominada “fase lliga” de la UEFA Champions League. 

La prioritat de compra és per a aquells socis i sòcies que la temporada anterior (2023-2024) van adquirir passi de temporada per a l’Estadi Olímpic. Un cop finalitzat el període preferent hi podran accedir la resta de socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou.

Excedència abonament Spotify Camp Nou

És important recordar que, durant tota la temporada 2024/25, mentre perdurin les obres i la disputa de partits a l’estadi Spotify Camp Nou sigui possible només amb aforament parcial, es mantindrà en suspens la condició d’abonat a l’estadi Spotify Camp Nou. Aquesta suspensió es mantindrà fins al moment que sigui possible la celebració de partits a l’estadi Spotify Camp Nou amb aforament complet. Durant aquest període de suspensió o excedència, el soci/sòcia no haurà de pagar la quota de l’abonament 2024/25, però sí la quota de soci/sòcia.  

Seient Lliure

Aquesta temporada 2024/25, el servei de Seient Lliure no estarà disponible a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i tots els abonats i abonades acumularan l’import fins que es torni a disposar d’abonament a l’Spotify Camp Nou en el seu format definitiu amb aforament al 100%. L’import acumulat que es té actualment no es descomptarà en cap cas de l’import de compra del passi de la temporada 2024/25.

Confirmació assistència

Els socis i sòcies que tinguin un Passi Estadi Olímpic 24/25 hauran de confirmar la seva assistència cada partit al qual vol assistir, mitjançant l’Aplicació de Socis o a través del web. Tan bon punt es conegui la data del partit, i fins a 6 dies abans d’aquest, els socis i sòcies hauran de sol·licitar la seva entrada. Si no indica activament que vol assistir a un partit el Club no li assignarà una localitat i no podrà anar-hi.

Es podran sol·licitar entrades agrupades de fins a 6 socis o sòcies. Per fer peticions conjuntes, els passis d’una mateixa petició han de ser de la mateixa zona.

Tots els socis i sòcies que comprin el Passi 24/25, tenen garantida l'assistència.

En el cas de socis o sòcies menors de 14 anys, s’ha de fer una petició conjunta amb una persona adulta, i amb un màxim de 3 menors. També haurà d'accedir a l'Estadi amb la persona adulta, a la mateixa zona.

La ubicació de les entrades que s’atorguin anirà variant en cada partit dins de la zona del seu passi.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis i sòcies titulars rebran la comunicació del Club amb les entrades electròniques (PDF) amb les localitats assignades. Les entrades seran nominatives.

Cessió de les entrades

El soci o sòcia titular del Passi Estadi Olímpic 24/25 podrà cedir-lo gratuïtament a una altra persona, sempre que aquesta no estigui inscrita en cap altre formulari de sol·licitud de cessió. Un cop la persona que compra el passi confirmi l'assistència del partit, és quan podrà realitzar la cessió.

El soci o sòcia interessat podrà efectuar la seva petició de cessió mitjançant l’Aplicació de Socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut