Explorant esdeveniments passats: JO Barcelona al Palau

Explorant esdeveniments passats: JO Barcelona al Palau

El passat dimarts 7 de mail, vam tenir el privilegi d'acollir a les nostres instal·lacions el JOBarcelona24. Un esdeveniment que connecta empreses líders nacionals i internacionals amb el millor Talent Junior en la seva dotzena edició, que va tenir lloc al Palau Blaugrana.

JOBarcelona2024 tanca amb èxit l'esdeveniment, marcat per unes xifres rècord d'assistència i participació. Més de 120 companyies a nivell nacional i internacional s'han citat amb més de 1.350 ofertes de treball i pràctiques per a més de 8.000 joves que desitgen accedir al mercat laboral. D'aquesta manera, el talent junior format per recent graduats i estudiants ha assistit al JOBarcelona per trobar oportunitats laborals. L'esdeveniment també ha comptat amb més de 90 conferències, masterclass, taules rodones i workshops de tot tipus, oferint orientació de carrera professional.

imagen

Més de 500 professionals de recursos humans de diferents empreses líders han tingut l'oportunitat de trobar-se amb candidats potencials, essent les enginyeries industrials, els perfils IT, les ciències aplicades com matemàtiques, química o física, les ciències de la salut, els perfils empresarials i màrqueting, les ciències i el turisme els perfils més buscats durant aquesta edició. En total, s'han realitzat més de 21.000 entrevistes en el marc del JOBarcelona.

A més, durant l'esdeveniment també es van celebrar tot tipus de tallers sobre la recerca de feina, des de mentoritzacions per a currículums, cover letters, pràctiques de elevator pitchs, assaig d'entrevistes de treball, com utilitzar la IA per accedir al mercat laboral, consells per millorar la negociació durant les entrevistes, etc. D'altra banda, tampoc van faltar al JOBarcelona les activitats de dansa i creativitat per generar un bon ambient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut