Viu l'experiència immersiva Hotel Drácula amb un promoció del 20% de descompte

Viu l'experiència immersiva Hotel Drácula amb un promoció del 20% de descompte

L'oferta és exclusiva per als socis i sòcies del FC Barcelona

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden gaudir de la promoció d'un 20% de descompte per visitar l'experiència immersiva Hotel Drácula durant el mes d'agost.

Hotel Drácula

Westfield La Maquinista acull “Hotel Drácula” l'experiència immersiva de terror més impactant d'Europa

Després de causar sensació a París i Madrid, “Hotel Drácula” obre les seves portes a Barcelona. Basant-se en los grans mites del terror, aquesta esgarrifosa experiència proposa al públic endinsar-se als orígens de la por i convertir-se en els protagonistes d'una historia que es viu (i es pateix) en primera persona.

Westfield La Maquinista porta en primícia Hotel Drácula una experiència immersiva que combina la Realitat Virtual de l'última generació amb els túnels del terror de la nostra infancia.

En un espai de 350m2 equipat amb la tecnologia immersiva més avançada del món, 30 participants poden recórrer de forma simultánea durant 30 minuts els passadissos de l'Hotel Drácula, descobrint a les criatures més icòniques del terror com Frankenstein i el Yeti. La interacció i el realisme son les claus d'aquesta aventura immersiva,  fent que els ensurts es comparteixin entre amics i familiars i generant situacions tan aterradores com divertides.

 

Com puc obtenir el descompte?

L’adquisició de les entrades de la promoció cal fer-la a través del següent enllaç amb el codi BARÇA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut