Llotja Oberta al Johan Cruyff per a socis i sòcies

Llotja Oberta al Johan Cruyff per a socis i sòcies

Entre el 30 d’agost i el 15 de setembre, els socis i sòcies del FC Barcelona poden registrar-se a la Llotja Oberta de l’Estadi Johan Cruyff per veure un partit del Barça Femení o del Barça Atlètic des d'un lloc privilegiat

El Club dona l'oportunitat als seus socis i sòcies, a partir dels 16 anys, de gaudir d’un partit del primer equip femení o del Barça Atlètic des de la Llotja Presidencial de l’Estadi Johan Cruyff. Els interessats i les interessades s’hauran d’inscriure al web del Club, entre el 30 d’agost, a les 10 hores, i el 15 de setembre, a les 19 hores, i, si cal, entraran en un sorteig que se celebrarà davant de notari el 17 de setembre.

Per participar cal ser més gran de 16 anys, tenir la quota de soci pagada, tenir el carnet renovat amb la fotografia i no haver estat sancionat pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència.

En els partits assignats de Llotja Oberta, hi haurà cinc guanyadors que poden venir acompanyats d’una persona més gran de 16 anys. El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar-los del premi i del partit al qual podran assistir.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut