Eric Martel debuta amb golejada

El filial ha comptat amb els reforços de l’ala català i del porter Miquel Feixas i s’ha imposat al Tolosa per 7-0 amb gols d’Aniol (2), Adrià (2), Nico (2) i Jordi Sánchez

Primers minuts d’Eric Martel en la seva segona etapa al Barça en l’amistós que ha enfrontat el filial contra el Tolosa de la Primera Divisió francesa a la Ciutat Esportiva i que ha acabat amb victòria blaugrana per 7-0. L’ala ha jugat dues rotacions per part, i el porter Miquel Feixas ha jugat tot el segon acte d’un assaig molt positiu, amb bon joc i gols dels homes dirigits per la dupla Sergi Altisent i Tino Pérez des de la banqueta.

Tres doblets

El partit s’ha començat a decantar ben aviat del costat del Barça, amb dos gols d’Aniol en els primers set minuts de partit, el primer de molt nivell executant una definició de vaselina difícil amb molta sang freda.

En els darrers cinc minuts de la primera part, un altre doblet. En aquest cas d’Adrià. I 4-0 al decans. I Nico ha incrementat la golejada a la segona part apuntant-se a la moda de marcar dos gols seguits. El 7-0 que tancava la golejada l’ha marcat Jordi Sánchez quan faltaven 3 minuts per al final del matx. Miquel Feixas ha evitat el gol de l’honor visitant amb dues intervencions de mèrit a la segona part.