Martel

ALA

fitxa-martel
L'ala esquerre, que va passar per totes les categories inferiors del Barça, és un jugador consagrat en el panorama nacional, després de les seves aventures a l'Industrias Santa Coloma, el Peníscola, el Xota, l'Inter i el Valdepeñas

Onze anys després, Eric Martel va tornar al Barça l'estiu del 2024, ja consagrat en el panorama nacional del futbol sala. L'ala esquerrà, que va passar per totes les categories inferiors del Barça i va debutar amb el primer equip l'any 2011, va començar la seva aventura lluny de Can Barça el 2013, quan va marxar cedit dues temporades a l'Industrias Santa Coloma, abans de jugar-ne una més al Peníscola. Ja desvinculat del club blaugrana, va defensar la samarreta del Xota durant quatre cursos, la de l'Inter durant 3 temporades i la del Valdepeñas durant la temporada 2023/24, abans de tornar a casa.

Com a culer, Martel va guanyar la Champions de Lleida, dues lligues, dues Copes d’Espanya i dues Copes del Rei. A més, suma tres títols en tres temporades al Movistar Inter entre el 2021 i el 2023, concretament una Copa d’Espanya, una Copa del Rei i una Supercopa.

Lloc de naixement
Barcelona
Data de naixement
24/02/1992

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut