Els quatre equips de la base aspiren al Campionat d’Espanya

Els quatre equips de la base aspiren al Campionat d’Espanya

Els blaugranes buscaran en les respectives fases prèvies l’accés a les finals dels Campionats estatals després d’haver-se guanyat el lloc en les lligues domèstiques

El futbol sala formatiu aspira als Campionats d’Espanya amb els quatre equips de la base. Els Juvenils, els Cadets, els Infantils i els Alevins disputen aquest cap de setmana les fases classificatòries per accedir a les finals dels campionats que es jugaran d’aquí a dues setmanes.

Tant el Cadet, l’Infantil i l’Aleví s’han guanyat el dret a disputar les fases pel campionat estatal després d’acabar com a campions les seves respectives lligues, mentre que el juvenil ho ha fet després d’aconseguir el subcampionat.

El Juvenil s’ho juga tot a Ceuta

Els més grans de la base blaugrana es desplacen a Ceuta per buscar, a partit únic, un lloc a la Final a vuit del Campionat d’Espanya. Els jugadors de Roger Bonet juguen aquest dissabte (16.00h) davant el CD Puerto el seu partit després del subcampionat aconseguit a la Lliga.

En busca d’un lloc per les finals

Tant Cadet, Infanti i Aleví disputen les fases prèvies amb el mateix format: fase de grups on tan sols el primer classificat aconsegueix bitllet per les finals.

Els Cadets del futbol sala blaugrana viatgen a Saragossa per la disputa de la fase prèvia per accedir als Campionats d’Espanya. L’equip dirigit per Juan Carlos López juga aquest divendres (19.00h) davant Xota el primer partit de la competició. Dissabte els blaugranes juguen contra el Sala 10 AD (18.00h) i diumenge acaben contra Lauburu Ibarrra KE (12.00h).

Els Infantils disputen la fase prèvia a casa, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on debutaran aquest divendres (20.15h) davant el Son Sardina Sagrat Cor. En la segona jornada del campionat els blaugranes s’enfrontaran al Malta 97 (13.00h) i tancaran la competició diumenge davant l’Atlético Ceutí (12.00h).

Els Alevins es desplacen a Alcúdia on jugaran les fases d’accés al Campionat estatal. L’equip culer disputarà el primer partit aquest dissabte (18.00h) davant el CD Exposición i diumenge el segon i últim partit davant el conjunt local, l’Alcúdia Futsal (11.30h).  

Dues setmanes per decidir la temporada

Amb les fases prèvies d’aquest cap de setmana comença el tram decisiu de la temporada per als equips de la base. La setmana que ve tant el Cadet, l’Aleví com l’Infantil, disputaran les finals de la Copa Catalunya abans de les finals estatals que seran d’aquí dues setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut