Tres de quatre al Campionat d’Espanya

L’Aleví, l’Infantil i el Cadet passen a la Final Four i el Juvenil cau eliminat als vuitens a Ceuta

Excepte el Juvenil, que va caure a Ceuta per 6-4 contra el CD Puerto, els altres tres equips del futbol sala formatiu del Barça jugaran la Final Four del Campionat d’Espanya.

L’Aleví va superar a la fase prèvia a l’Alcúdia imposant-se per un ajustat 6-5 al conjunt local; l’Infantil va fer valer el factor pista i es va classificar a la Ciutat Esportiva guanyant al Son Sardina (7-3), al Malta 97 de les Canàries (11-0), i a l’Atlético Ceutí (12-3); i el Cadet es va imposar a domicili al Sala 10 Saragossa per 4-6.

Les fases finals seran el cap de setmana del 15 i 16 de juny.

Dos equips aspiren al triplet

El proper cap de setmana els equips Infantil i Cadet juguen la final de la Copa Catalunya al Nou Congost de Manresa. L’Aleví, diumenge a les 13h contra el FS Olesa; i el Cadet, diumenge a les 17h contra l’Industrias Santa Coloma. Si guanyen, els dos equips seguiran aspirant al triplet de lliga, Copa Catalunya i Campionat d’Espanya.