És l’hora dels Campionats d’Espanya

És l’hora dels Campionats d’Espanya

El Cadet, l’Infantil i l’Aleví lluitaran per els campionats estatals després de sumar un doblet en les Copes de Catalunya

El futbol sala base del Barça disputa aquest cap de setmana tres Campionats d’Espanya dels quatre equips amb els que compta la secció. Els equips blaugranes arriben en un gran moment després d’aconseguir el doblet en categoria Cadet i Aleví a les Copes de Catalunya.

L’Infantil del Barça disputa la final a quatre del torneig estatal a Noia (La Coruña), el Cadet es desplaçarà a Murcia i l’Aleví disputarà la fase final a casa, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els tres equips disputaran el mateix format de competició, una final a quatre, on dissabte es jugaran les semifinals i diumenge les grans finals pel títol.

Futsal Campió CAT

El Cadet, que es va emportar la Copa de Catalunya el passat diumenge després de guanyar 2-3 a Industrias Santa Coloma, disputarà aquest cap de setmana el campionat estatal a Murcia. Els blaugranes jugaran les semifinals aquest dissabte (19.00h) davant el Ciudad de Móstoles i en cas de classificar-se la final la jugarien diumenge (11.00h) davant ElPozo o el Rusadir.

L’Infantil viatjarà a Galícia, a Noia (La Coruña) per disputar la final a quatre del Campionat d’Espanya. Dissabte (16.30h) disputaran les semifinals davant l’Equipe Sport, el convinat aragonès. Diumenge es disputaria la hipotètica final (12.00h) davant el Móstoles o el Galícia Gaitera que son els altres dos semifinalistes.

L’Aleví, recentment proclamat Campió de Copa Catalunya, lluitarà pel Campionat d’Espanya i ho farà com a equip amfitrió. Els blaugranes acullen la final a quatre del campionat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i disputaran la semifinal dissabte (18.00h) davant del Playas de Torremolinos FS. La final es disputarà diumenge (11.30h) i l’hipotètic rival sortirà del duel entre Ribeira – Moprisala. Tota la final a quatre es podrà seguir en directe per el canal de Youtube de FutsalMafer TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut