Triplet de Campionats d’Espanya a les categories inferiors

Triplet de Campionats d’Espanya a les categories inferiors

L’Infantil, el Cadet i l’Aleví es proclamen campions estatals en un cap de setmana rodó pel futbol sala blaugrana

Els conjunts del Futbol Sala base estan d’enhorabona, ja que els tres equips que disputaven els Campionats d’Espanya s’han proclamat campions en les tres categories, mostrant el gran nivell que es troba la secció.

A Murcia el Cadet es va imposar a la final per 3-2 a l’Aljucer ElPozo, l’Infantil es va proclamar campió després de guanyar 10-3 al Ciudad de Móstoles a Noia (La Coruña) i l’Aleví, va tancar el triplet de campionats en guanyar 3-2 al Ribeira FS a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El Cadet i l’Aleví ho guanyen tot

Els dos equips de la base blaugrana han guanyat tots els títols possibles aquesta temporada. Després d’haver-se proclamat campions de lliga i de Copa Catalunya, aquest cap de setmana els culers s’han emportat els Campionats d’Espanya.

El Cadet entrenat per Juan Carlos López va superar en les semifinals del torneig estatal al Ciudad de Móstoles (3-2) i a la gran final, van repetir el resultat davant l’Aljucer ElPozo (3-2) per proclamar-se campions d’Espanya.

FUTSAL CADET CE

L’Aleví jugava a casa, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i no va fallar. Una setmana després d’alçar-se campions de Copa Catalunya, el conjunt de Josep Cabré, va aconseguir el bitllet per la final després de superar al Playas de Torremolinos FS (9-0) a les semifinals. A la final d’aquest diumenge, els blaugranes es van proclamar campions en guanyar 3-2 al Ribeira FS.

L’Infantil tanca un cap de setmana perfecte

A Noia (La Coruña), l’Infantil entrenat per Arnau Vallverdú va superar en les semifinals del Campionat d’Espanya a l’Equipe Sport per 5-2 després d’un gran partit. Diumenge en la gran final els blaugranes no van fallar i van superar al Ciudad de Móstoles per 10-3, proclamant-se així campions d’Espanya i tancant un cap de setmana perfecte.

Amb la victòria de l’Infantil es certificava el triplet de campionats d’Espanya de la base blaugrana en un cap de setmana impressionant.

INFANTIL FUTSAL CE

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut