Neguinho fitxa com a aposta de futur

Neguinho fitxa com a aposta de futur

El tanca internacional brasiler signa per quatre temporades amb el Club i continuarà jugant com a cedit fins al proper 30 de juny al Mallorca Palma Futsal

El jugador Joao Victor Alves Sena, ‘Neguinho’, tanca internacional brasiler de 24 anys, ha signat per quatre temporades amb el Barça, fins al 30 de juny del 2028. 

El jugador és una aposta de futur i per això continuarà jugant cedit una temporada al Mallorca Palma Futsal, on s’ha consagrat com un dels millors joves jugadors del món, i prova d’això és que ja és internacional absolut amb el Brasil.

La trajectòria de Neguinho

Nascut a Ferraz de Vasconcelos (Sao Paulo), es va acabar de formar com a jugador al Pato brasiler abans de fer el salt al Corinthians i arribar a Espanya de la mà del Mallorca Palma Futsal. 

Les dues últimes temporades ha jugat cedit pel conjunt balear al Noia i a l’Atlántico brasiler, on es va proclamar campió de lliga i va ser escollit millor tanca del campionat. En el darrer mercat d’hivern va tornar al Mallorca Palma Futsal i va guanyar la Champions a Erevan en la final contra el Barça.

Relleu generacional

El coordinador esportiu Jordi Torras està planificant el futur a mig i llarg termini apostant per jugadors joves com ja va fer en el seu dia amb el fitxatge del tanca Antonio Pérez, que només té 23 anys. En aquest context també s’emmarca la renovació de Touré, el jugaador revelació de la lliga, que ja és jugador del primer equip a tots els efectes; el fitxatge de Khalid per dues temporades; i la recent cessió d’Adrián Tapias al Ribera Navarra. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut