Comença la pretemporada més atípica

Comença la pretemporada més atípica

Tino Pérez posa en marxa el projecte 2024/25 amb només cinc jugadors disponibles del primer equip per la disputa del Mundial

A les 8h del matí, puntualment, han arribat a la Ciutat Esportiva Tino Pérez, el seu staff i els cinc jugadors disponibles per començar la pretemporada: Miquel Feixas, Matheus, Álex Yepes, i els nous fitxatges Eric Martel i Fits. També hi era Sergio González, que continua recuperant-se de la lesió al genoll esquerre i que no tornarà a competir fins al gener.

El primer entrenament ha consistit en una sessió de carrera continua per Sant Joan Despí, vorejant el riu Llobregat, d’uns 45 minuts de durada. Fins que arribin els 10 mundialistes a l'octubre, Tino Pérez ha programat dobles sessions de treball diàries. Seran sempre a la Ciutat Esportiva i es compaginarà el treball físic al matí amb sessions de pista conjuntes amb el Barça Atlètic a la tarda.

Dos amistosos programats

Feixas, Martel, Matheus, Yepes i Fits jugaran dos amistosos. El primer, el dissabte dia 7 de setembre a les 17 h, conjuntament amb el Barça Atlètic, contra el Tolosa de la Primera Divisió francesa a la Ciutat Esportiva.

 I el segon, el diumenge dia 15 de setembre a les 12.30 h, conjuntament amb el Juvenil, en la commemoració del 25è aniversari del Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l'Anoia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut