Benvinguda formal a l’equip

Benvinguda formal a l’equip

El directiu Aureli Mas ha saludat personalment els jugadors del primer equip i del filial que ja han començat la pretemporada, incloent-hi el tècnic Tino Pérez i els nous fitxatges Fits i Eric Martel

Tret de sortida oficial a la pretemporada 2024/25 en la primera sessió de pista dirigida per Tino Pérez. Hi ha assistit el directiu responsable del Barça de futbol sala, Aureli Mas, que ha pogut donar la benvinguda formal al tècnic i als nous fitxatges Eric Martel i Fits.

Mas també ha pogut saludar el coordinador esportiu Jordi Torras, i la resta de l’staff i jugadors del primer equip i del filial que han participat en l’entrenament, incloent-hi els cracs del primer equip Matheus, Miquel Feixas, Álex Yepes i Sergio González. 

Faltaven només els 10 internacionals concentrats ja des de fa dies amb les seleccions d’Espanya, el Brasil, Portugal i el Marroc, que no s’incorporaran fins a l’octubre, pocs dies abans de començar el campionat de Lliga.

Visita de Jesús Velasco

L’extècnic Jesús Velasco també ha aprofitat el primer entrenament per fer una visita de cortesia a l’equip i ha deixat palesa la bona sintonia amb Tino Pérez, una bona relació que ha facilitat el traspàs de poders a la banqueta blaugrana.

_MGA8917

Els dos són de Toledo. Tino Pérez va començar la seva trajectòria a les banquetes amb Jesús Velasco al Toledart, i també comparteixen una visió molt semblant del futbol sala, amb una clara preferència pel joc combinatiu i ofensiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut