Màxima exigència per al nou projecte

Màxima exigència per al nou projecte

El directiu Aureli Mas i Tino Pérez destaquen la qualitat de la plantilla i reconeixen que l’equip “aspira a tot”

Tino Pérez acaba d’aterrar al Barça i ahir va tenir la primera trobada amb el directiu responsable de la secció, Aureli Mas, que li va dir al tècnic i a tot el grup “la il·lusió” que desperta el nou projecte al Club. 

“Volíem un projecte continuista, amb un entrenador que apostés per un futbol sala atractiu que enganxés l’afició, i també ens hem reforçat molt bé amb la incorporació de jugadors amb experiència i, sobretot, talent de la casa amb l’objectiu final d’aspirar a tots els títols i tornar la temporada que ve a la Champions”, diu Aureli Mas.

Tino Pérez destaca el nivell de l’equip

“És bo que des de dalt et parlin d'aquesta ambició i aquestes ganes, és una pressió bona que ens fa tenir a tots encara més compromís per assolir els objectius”, reconeix Tino Pérez, que ha començat la pretemporada amb només cinc jugadors disponibles per la disputa del Mundial. 

“És una pretemporada molt atípica, no podrem comptar amb tots els jugadors fins molt poc abans de començar la Lliga i per això, i sempre mirant el costat positiu de les coses, el fet de no jugar la Champions i no tenir aquesta pressió immediata ens ajuda, entre cometes, perquè ens dona més marge de temps per greixar la maquinària”, argumenta Tino Pérez.

“La incorporació de Fits ens aporta varietat i ens permet combinar el joc de quatre amb el joc de pivot; és un gran passador i un jugador molt solidari, un jugador d’equip que fa millors els seus companys i que s’adapta a les nostres característiques de joc”, explica el nou tècnic, que està convençut que té “la millor plantilla del món”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut