I 137 dies després, torna el Futsal al Palau!

I 137 dies després, torna el Futsal al Palau!

El Barça-Manzanares de divendres que ve a les 20:30h és el primer partit que juga l’equip a casa des del passat 3 de juny en la semifinal contra Jimbee Cartagena

Divendres que ve el Barça de futbol sala debuta a la lliga a casa contra el Manzanares. Serà a les 20:30h, amb entrades a partir de 13 euros i un 70% de descompte per als socis.

4 mesos i mig sense futsal al Palau

La disputa del Mundial ha alterat el calendari de la temporada, i la lliga es reinicia 4 mesos després que acabés la temporada passada. 

I si parlem dels partits a casa encara és pitjor. L’últim data del 3 de juny, que ja queda molt lluny. Concretament divendres que ve la pilota tornarà a rodar al Palau 137 dies després de l’últim Barça-Jimbee de semifinal de lliga, el primer partit d’una sèrie que es va perdre per la via ràpida en dos enfrontaments. Ja fa quatre mesos i mig d’aquell últim partit de futbol sala al Palau, una eternitat.

Jugadors i afició ja tenen ganes de retrobar-se en el que serà una cita carregada d’al·licients: sobretot el primer partit al Palau de l’era Tino Pérez; i també el debut a casa de Fits i el retrobament amb Eric Martel

Homenatge als campions del món

Abans del partit, Dyego i Pito oferiran les seves medalles de campions del món amb el Brasil. Dyego, que inicia la seva dotzena temporada al Club, també va ser nomenat MVP del Mundial.

202410_Futsal_Homenaje_Campeones_Manzanares_XXSS_META_16_9_01_CAT

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut