El Barça enfoca el derbi amb una bona dinàmica i el retorn de Sergio Lozano

El Barça enfoca el derbi amb una bona dinàmica i el retorn de Sergio Lozano

Serà una tarda especial també per a Tino Pérez que dirigirà el seu primer partit contra l'Industrias Santa Coloma (diumenge, 17h, Tdp i Esport3)

Aquest dijous s’ha fet la trobada prèvia al derbi de diumenge amb els entrenadors Tino Pérez i Xavi Closas. A més de ser el primer del tècnic blaugrana, també serà la primera vegada en la història que s’enfronten els dos entrenadors, en un partit amb un significat molt especial.

Gran part dels jugadors d’ambdós equips han participat en aquests enfrontaments des de petits, i és que molts s’han intercanviat les samarretes durant les seves trajectòries professionals.  En el cas del Barça, han estat els dos porters Dídac Plana i Miquel Feixas, Adolfo, Sergio González, Eric Martel, Khalid i Pol Cano els qui han vestit la samarreta del Santa Coloma. D’altra banda, començant per l’entrenador actual Xavi Closas, tenen passat en el Barça el porter Àlex Lluch, Marc Tolrà, Uri Santos, Bernat Povill, Marc Puigvert, Albert Cardona, Nil Closas i Àlex Verdejo. 

Dos rivals històrics que buscaran la victòria en un Pavelló Nou de Santa Coloma que s’espera que ompli la seva capacitat de 1500 espectadors.

L’ambició que acompanya el derbi 

Els entrenadors coincideixen a dir que serà un partit molt igualat i que donarà molt d’espectacle. “És el primer, tinc molta il·lusió i també respecte. Sé que estan en un bon estat mental i de forma. Tant de bo es mantingui la incògnita fins al final.”, explicava Tino Pérez en la trobada. Xavi Closas també declarava: “Els equips de Tino sempre són molt competitius, crec en les seves virtuts, però també en les nostres. Diumenge es veurà molt bon futsal.” 

2024-10-24_PREVIAENTRENADORSDERBIFUTSAL_24

Si mirem enrere, el Barça ha guanyat en les tres últimes visites a Santa Coloma, dues d’elles des que Closas és el tècnic del rival. Els de Tino Pérez buscaran seguir en la mateixa línia en un partit on els dos equips donaran guerra i competiran per aconseguir els 3 punts de la jornada. Ara mateix Industrias és setè a la classificació amb 4 punts, i el Barça ocupa la desena plaça, amb tres.

Bones sensacions en el Barça 

Els blaugranes arriben amb la moral alta després de la victòria in-extremis davant el Manzanares, amb un gol d’Antonio als últims segons (3-2). L’equip està en progressió ascendent i encara aquest derbi amb optimisme.

Sobre la convocatòria, l’únic canvi serà el retorn del capità Sergio Lozano i la baixa de Martel per lesió, tal com Tino ha confirmat en la prèvia. L'Industrias Santa Coloma-Barça començarà a les 17h i serà retransmès en directe per Tdp i Esport3.

Coincidència de derbis 

D’altra banda, aquest cap de setmana coincideixen dos derbis més. Els alevins (10.15h) i els cadets (12.15h), els dos el diumenge a la Ciutat Esportiva. Els partits es podran seguir en directe per les xarxes de la FCF. 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut