Tino Pérez

Entrenador

entrenador-Tino-Perez
Entrenador prestigiós amb un gran palmarès en el futbol sala espanyol

Amb una llarga i exitosa trajectòria sobretot a Espanya, Rússia i Itàlia, Faustino 'Tino' Pérez-Moreno Gómez arriba a Barcelona el juliol del 2024 procedent del Shangai Quanqi Pioneer de la Superlliga de la Xina.

Nascut a Toledo el 25 d'abril del 1969, va començar la seva carrera com a entrenador al Toledart, de la mà de Jesús Velasco, i va debutar com a primer tècnic al Talavera la temporada 1996/97. Allà va conquistar la seva primera Champions, però va ser a Playas de Castellón quan es va consagrar, ja que ho va guanyar tot entre el 2000 i el 2003.

A Espanya també va entrenar el Movistar Inter, on va guanyar una lliga, una Copa d'Espanya, una Copa del Rei i una Supercopa en tres temporades entre el 2019 i el 2022; al Polaris World Cartagena, on va coincidir amb Jordi Torras entre el 2005 i el 2007; l'Armiñana Valencia i l'Azkar Lugo.

Fora del territori espanyol també va destacar, sobretot, al Dinamo de Moscou, amb qui va guanyar tots els títols nacionals i va quedar tres vegades consecutives subcampió d'Europa entre el 2012 i el 2014. També va passat per Romania (Brasov); l'Azerbaidjan (Araz i selecció); Itàlia (Aqua Sapone); i la Xina (Shangai Quanqi Pioneer).

Lloc de naixement
Toledo
Data de naixement
25/04/1969
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut