Rafa Márquez continuarà una temporada més al Barça Atlètic

Rafa Márquez continuarà una temporada més al Barça Atlètic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el tècnic del filial blaugrana per ampliar el seu contracte fins al 30 de juny del 2025

El FC Barcelona i Rafa Márquez han arribat a un acord per a la renovació del contracte del tècnic mexicà per una temporada més. D’aquesta manera, Márquez continuarà al capdavant de la banqueta del Barça Atlètic, com a mínim, fins al 30 de juny del 2025.

Dos anys de creixement

Amb aquest acord, Rafa Márquez completarà una tercera temporada com a formador i entrenador del Barça Atlètic. El mexicà, que va ser jugador del primer equip entre els anys 2003 i 2010 i va guanyar, entre altres molts títols, quatre Lligues i dues Champions, va fer-se carrer de la banqueta del filial l’estiu del 2022. Era la seva primera gran experiència com a entrenador, després d’una esplèndida carrera com a jugador.

En la primera temporada de Márquez a la banqueta, el Barça Atlètic va fer un gran curs que va acabar amb la classificació per al Play-off d’ascens. En semifinals l’equip va caure contra el Real Madrid Castilla, però els objectius de creixement i formació es van complir amb nota.

En el segon curs del mexicà el pas endavant ha estat molt gran. Amb l’equip més jove de la Primera Federació (poc més de 19 anys de mitjana), el Barça Atlètic ha tornat a competir de forma excel·lent contra rivals molt més experimentats, i l’equip va avançar fins a la final del Play-off. Després de l’1-1 de l’anada contra el Córdoba, el filial blaugrana va caure aquest diumenge al Nuevo Arcángel (2-1). Tot i la desfeta, el missatge del tècnic i dels jugadors va ser d’orgull per la feina ben feta.

Fins al moment, Rafa Márquez ha dirigit un total de 82 partits en dues temporades amb el Barça Atlètic, amb un balanç de 40 victòries, 21 empats i 21 derrotes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut