Víctor Barberá, nou jugador del Barça Atlètic

Víctor Barberá, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el Club Bruges han arribat a un acord per al traspàs del jugador barceloní al Barça Atlètic; signa fins al 30 de juny del 2026

El FC Barcelona i el Club Bruges han arribat a un acord per al traspàs del jugador Víctor Barberá. El davanter barceloní signa per dues temporades, fins al 30 de juny del 2026, amb tres  més d'opcionals, i s’incorpora al Barça Atlètic

El davanter centre ha passat les proves mèdiques a l’Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i s’ha tornat a vestir de blaugrana a la gespa de l’Estadi Johan Cruyff. Properament s’incorporarà als entrenaments amb els seus nous companys sota les ordres d’Albert Sánchez. 

Quedarà pendent l’acte oficial de signatura del contracte.

Retorn al Club

Nascut a Barcelona el 20 d’agost del 2004, Víctor Barberà viurà una segona etapa al FC Barcelona. Després d’haver completat l'etapa juvenil com a blaugrana, l’últim any, el curs 2022/23, ja en la dinàmica del Barça Atlètic, durant el qual va marcar vuit gols en 23 partits, Barberá va marxar al Bruges per continuar agafant experiència. 

Ara, Barberá torna al Club per continuar amb la seva trajectòria, amb més experiència i la voluntat d'aportar al Barça Atlètic l'olfacte golejador que sempre ha demostrat tenir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut