Cantero, traspassat a l’Hèrcules

Cantero, traspassat a l’Hèrcules

El FC Barcelona i el club alacantí han arribat a un acord per al traspàs del defensa manxec, que tanca una etapa de dos anys de blaugrana

El FC Barcelona i l’Hèrcules CF han arribat a un acord per al traspàs del jugador Rubén Cantero al conjunt alacantí. D’aquesta manera, el defensa manxec tanca una etapa de dos anys com a blaugrana, i a partir d’ara competirà al grup 2 de la Primera Federació amb l’Hèrcules. El Club es reserva un percentatge d’una futura venda del jugador.

El Club expressa públicament el seu agraïment a Cantero pel seu compromís i dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur. 

Dos anys com a culer

Rubén Cantero va arribar al Club l’estiu del 2022 procedent de l’Albacete en el tercer any de l’etapa juvenil, i es va incorporar al Juvenil A. En el primer any com a blaugrana va disputar 32 partits oficials, 23 com a titular. La seva participació es va repartir en 25 partits de Lliga a la Divisió d’Honor (amb un gol), cinc partits a la UEFA Youth League i dos a la Copa del Rei.

La temporada passada va jugar cedit al CD Calahorra, de la Segona Federació. Amb el conjunt de La Rioja, Cantero va destacar liderant la defensa, i va disputar 32 partits durant el curs (30 com a titular). Des del 22 de juliol, el manxec ha estat fent la pretemporada amb el Barça Atlètic sota les ordres del cos tècnic liderat per Albert Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut