Iván Cédric s’incorpora al Barça Atlètic

Iván Cédric s’incorpora al Barça Atlètic

Acord amb la UD Las Palmas per a la cessió del davanter hispano-camerunès per una temporada, amb opció de compra a final de curs per al club blaugrana

El FC Barcelona i la UD Las Palmas han arribat a un acord per a la cessió del jugador Iván Cédric al Barça Atlètic per una temporada, fins al 30 de juny del 2025. L’acord inclou una opció de compra a final de temporada per al club blaugrana.

Quedarà pendent l'acte oficial de signatura del contracte.

Davanter potent i amb gol

Nascut el 22 de desembre del 2001 a Madrid, Iván Cédric és un davanter d’origen camerunès que destaca per la seva potència física, amb 187cm d’alçada. Es tracta d’un jugador d’àrea, rematador i dominant en el joc aeri.

Sorgit del CD Los Yébenes, en edat juvenil va fer el salt a l’Alcorcón, on va arribar al primer equip. La temporada 2021/22 va ser cedit al Toledo, i el curs següent va fitxar pel Valladolid, on va jugar durant dues temporades. Aquest estiu ha signat pel Las Palmas, des d’on arriba cedit al Barça Atlètic.

Durant la seva trajectòria, Iván Cédric ha disputat 12 partits a Segona Divisió (dos gols) i 63 partits a Segona Federació, en els quals ha marcat 22 gols. També ha disputat dos partits de Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut