Rubén López ja vesteix de blaugrana

Rubén López ja vesteix de blaugrana

El nou migcampista del Barça Atlètic, que ja s’entrena amb els nous companys, ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff amb la seva nova samarreta

Rubén López ja és un més al Barça Atlètic. El nou migcampista del filial, que va ser anunciat l’últim dia del mercat de fitxatges com a nou jugador blaugrana procedent del Deportivo de la Corunya, ja s’entrena amb els seus nous companys. A més, aquest dijous s’ha vestit per primera vegada amb la samarreta blaugrana per trepitjar la gespa de l’Estadi Johan Cruyff, la que serà casa seva durant aquesta temporada.

El futbolista gallec ja va estar present a Andorra, on va acompanyar l’equip en la prèvia i durant el partit. Aquesta setmana ha arrencat els entrenaments amb el grup, i el dissabte podria estar disponible per entrar en la convocatòria del partit contra l’Ourense i jugar els seus primers minuts com a culer.

En declaracions a Barça One, el nou migcampista blaugrana ha comentat que arriba a l’equip amb la voluntat de “créixer com a persona i com a futbolista” i per “aportar experiència a un equip molt jove”. A més, ha reconegut que “per a qualsevol nen arribar a jugar al Barça és un somni, perquè és un dels clubs més grans del món”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut