El Camp Nou serà una festa en la prèvia del Clàssic del Femení

El Camp Nou serà una festa en la prèvia del Clàssic del Femení

Activitats de lleure i animació a l’exterior, a més d’un gran mosaic i la lectura d’un manifest a l’interior de l’Estadi, són algunes de les accions que el Club té preparades per la cita històrica del 30 de març

Aquest dimecres 30 de març, a les 18.45 hores, el Camp Nou viurà una jornada històrica amb el partit Barça – Reial Madrid de tornada dels quarts de final de la UEFA Women Champions League. Serà el primer partit de l’equip femení a l’Estadi amb públic des del llunyà 25 de desembre del 1970, quan les pioneres del futbol femení del Barça hi van jugar per primera vegada un partit amistós a l’Estadi.

Per celebrar aquesta gran fita el Club ha preparat un munt d’activitats en la prèvia de partit amb l’objectiu que el Camp Nou sigui una gran festa per a tota la família en un dia en què el resultat és el més important, però on també importa el significat de la jornada.

Les activitats en els prolegòmens del partit es duran a terme tant a fora com a dins de l’Estadi, a partir de les 17.15 h. Algunes de les que tindran lloc a l’exterior ja són conegudes pels aficionats perquè s’estan duent a terme des de fa dos caps de setmana, en el marc de les accions que el Club ha preparat per escalfar motos per a aquest partit. És el cas de  l’skate park,  ubicat a la zona de l’esplanada de Tribuna, on els més  intrèpids podran demostrar les seves habilitats amb el patinet, i els tornejos de bàsquet 3x3 i futsal 3x3, en què competiran exclusivament nenes.

Amb el lema #MoreThanEmpowerment

A més d’activitats per lluir-se, el Club també ha pensat en activitats per lluir. És el cas del fotomaton que s’instal·larà a l’esplanada, on tothom qui vulgui es podrà fer una foto amb un filtre especial amb el lema #MoreThanEpowerment que acompanya el Femení durant aquesta temporada. Qui ho desitgi es podrà endur la seva fotografia impresa al moment, sense cap cost, o bé se li podrà enviar al seu correu electrònic. Si encara hi ha gent amb més ganes de flaixos podrà dirigir-se al photocall de Matchday. Queens of the Pitch, la sèrie documental de Barça Studios que repassa la temporada del triplet del Femení. En aquest espai els culers, a més d’endur-se un flyer informatiu, podran fer-se una foto amb el cartell de la sèrie de la qual tothom parla, com si estiguessin a la presentació de gala que va tenir lloc fa unes setmanes al Palau de la Música.

Totes aquestes activitats es realitzaran en un entorn decorat de manera especial. Uns globus d’heli gegants donaran color a la tarda des de l’aire amb imatges de la campanya #MoreThan. A les lletres corpòries de #ForçaBarça aquesta vegada s’hi suma també More Than Empowerment perquè els culers s’hi immortalitzin tantes vegades com vulguin. I tampoc faltarà animació i ambientació musical. Una xaranga amb unes bones percussions posarà ritme a la jornada des de l’arribada de l’equip a l’Estadi i un grup de xanquers vestits de blaugrana de dalt a baix s’encarregaran de sorprendre els aficionats i de fer riure els més menuts. Sense oblidar que abans del partit també es podrà calmar la gana en algun dels establiments de la Rambla del Barça, a la qual s’hi accedeix per l’Accés 9, i on destaca el Barça Cafe, un sports bar purament culer amb una oferta irresistible d’entrepans i tapes.

Amb un manifest a càrrec de l’actriu Sílvia Abril

Dins de l’Estadi, també hi haurà festa i reivindicació. El gran atractiu serà el mosaic gegant que s’hi desplegarà quan les jugadores surtin al terreny de joc. A la zona del lateral, sobre un fons blaugrana, s’hi llegirà More Than Empowerment, un missatge en favor de l’empoderament de la dona per aconseguir una societat més igualitària que el Club vol enviar al món. Als gols, darrere les porteries, es veurà el símbol de Venus mentre que una senyera cobrirà la part de Tribuna. Així, aprofitant la transcendència d’aquest xoc i la repercussió global d’aquest primer Clàssic femení al Camp Nou, el Club ha apostat per combinar elements lligats a les seves arrels, com són la bandera de Catalunya i el seus colors, amb un missatge en anglès que pugui impactar a les audiències globals.

L’animació dins de l’Estadi serà a càrrec de Bernat Gascón, l’speaker habitual del Femení a l’Estadi Johan Cruyff, que en aquesta ocasió estarà acompanyat de l’actriu Sílvia Abril, la qual l’ajudarà a donar la benvinguda al públic, a repassar l’alineació, a donar les indicacions perquè el mosaic llueixi i, a més, també llegirà un manifest a favor de la igualtat de gènere en un dia tan emblemàtic.

Abans del partit, com és habitual, la Fan Cam també farà de les seves i oferirà el seu minut de glòria a alguns els espectadors que podran fer el seu xou particular fent veure que mouen un hula-hop, fan tocs de cap amb una pilota o afinen els bongos.

També un dia per ser solidari

Dimecres també hi haurà un espai per a la solidaritat. Durant els últims dies el Club ha fet una crida a tots els aficionats que assisteixin al partit perquè portin menjar infantil, que es recollirà a les instal·lacions de l’Estadi per ajudar els nens i nenes que s’han vist afectats pel conflicte armat a Ucraïna.

ucraina_camp_nou-01

En col·laboració amb la Creu Roja, el Barça habilitarà tres carpes de 14.00 a 19.00 hores, ubicades als accessos 15, 9 i 1, on es recolliran productes com llet infantil en pols, cereals, purés, snacks, galetes, i sucs de fruites.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut