El Mundial amb més jugadores del FC Barcelona

El Mundial amb més jugadores del FC Barcelona

Divuit jugadores del Barça han estat seleccionades amb les seves seleccions per disputar la Copa del Món d’Austràlia i Nova Zelanda

La Copa del Món del 2023 serà l’edició que comptarà amb més  jugadores del FC Barcelona. Divuit blaugranes faran les maletes i marxaran cap a Oceania per disputar la competició més prestigiosa en l’àmbit del futbol de seleccions. Al Mundial del 2019, fins ara la competició que tenia més presència de jugadores culers, el van jugar quinze jugadores del Barça.

Les jugadores internacionals augmenten

El nombre de jugadores del FC Barcelona que han disputat el Mundial no ha fet més que créixer edició rere edició. L’any 2015 només van ser convocades set jugadores del conjunt blaugrana, totes elles espanyoles. En l’edició posterior, al Mundial del 2019, el nombre de culers mundialistes va augmentar més del doble, amb 15 jugadores seleccionades. Novament, l’edició del 2023 ha estat de rècord, amb 18 seleccionades.

La selecció espanyola, líder en mundialistes culers

Gairebé la meitat de les jugadores del Barça que disputaran el Mundial provenen de la selecció espanyola: Cata Coll, Irene Paredes, Laia Codina, Ona Batlle, Alexia, Aitana, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo i Maria Pérez han estat les nou seleccionades per Jorge Vilda, que formaran part de la selecció que més blaugranes aportarà al torneig. Les altres jugadores del FC Barcelona que jugaran la Copa del Món defensaran les seleccions d'Anglaterra (Bronze i Walsh); Brasil (Geyse); Itàlia (Dragoni); Nigèria (Oshoala); Noruega (Engen i Graham Hansen); Suècia (Rolfö) i Suïssa (Crnogorčević).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut