Aitana ofereix la Pilota d'Or al Johan Cruyff

Aitana ofereix la Pilota d'Or al Johan Cruyff

Abans del Barça - Sevilla, la migcampista culer ha pogut celebrar amb l'afició el premi que l'acredita com a la millor jugadora del món

Dia molt especial per a Aitana Bonmatí. La migcampista de Sant Pere de Ribes ha pogut trobar-se per primer cop amb l'afició de l'Estadi Johan Cruyff després de guanyar la Pilota d'Or. Un trofeu que l'acredita com a la millor jugadora del món i que aquest diumenge, en la prèvia del Barça - Sevilla, ha pogut celebrar amb els culers. 

Just abans del xiulet inicial, Aitana ha ofert el premi enmig d'una sonora i merescuda ovació, després que el passat dilluns fos la protagonista en la gala de France Football celebrada a París.

2023-11-05_FCBFEMENIvsSEVILLA_12

Han estat uns dies molt especials i intensos per a Aitana Bonmatí, que després de guanyar la Pilota d'Or va jugar un partit amb la selecció espanyola a Suiza. Dimecres al matí va aterrar a Barcelona i es va desplaçar directament a casa seva, a Sant Pere de Ribes, per estar amb els seus veïns i veïnes i poder veure, en directe, el mural que li ha fet el FC Barcelona en la seva localitat natal

Dijous a la tarda, després de l'entrenament matinal, la Pilota d'Or va aparèixer per la Barça Store de Passeig de Gràcia per compartir fotos, signatures i moments amb l'afició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut